Qui som

AF Advocats és un despatx d'advocats i assessors independents orientat a la gestió i solució d'assumptes complexes. Ens distingix d'altres la involucració i participació activa en cadascun dels temes que acceptem i les solucions innovadores i eficients que creem. Talent, experiència i compromís són la nostra aportació imprescindible per a oferir advocacia d'alt valor afegit. El despatx es va fundar l'any 2013 amb vocació multidisciplinària, en Ontinyent. Creiem en la proximitat a les persones i a l'entorn que ens envolta. En AF Advocats tenim una visió compartida de l'exercici de l'advocacia i de l'assessorament: compromesa, personalitzada, de valor i orientada als resultats. En este model és decisiu l'ampli coneixement dels sectors d'activitat en els que assessorem, per a així poder actuar de manera preventiva i proactiva.

Compromís amb l'aportació de valor

Treballem amb esquemes de retribució dels nostres servicis professionals construits per a compartir amb els nostres clients els beneficis del treball conjunt, en lloc d'afegir nou cost al seu compte de resultats.

Els nostres servicis

Els nostres valors

El més important són els nostres clients

Els nostres professionals pensen realment en el client i saben que el seu treball està orientat a satisfer les seues necessitats i complir les seues expectatives. En AF Advocats considerem fonamental que els nostres clients reben un servici únic i d'alt valor afegit.

La nostra clau és la especialització del nostre equip humà

Una de les claus per a prestar un bon servici és l'especialització i qualitat dels nostres professionals.

Responsabilitat corporativa

El nostre equip humà és el motor de la Firma que fa possible el compliment de la missió corporativa. Per això, en AF Advocats existix un compromís per a cobrir les necessitats personals i professionals dels seus membres. Valorem la llibertat dels nostres professionals, AF Advocats vol un equip de professionals que valore, per damunt de tot, la llibertat a l'hora d'acomplir la seua funció.

Exigim rigorosament el compliment de normes deontològiques i l'ètica professional

Part de la nostra activitat està sotmesa al compliment de normes deontològiques que delimiten el camp de la nostra actuació. Per això, els nostres professionals es comprometen personal a desenvolupar el seu treball dins del marc legal vigent. S'exigix el compliment rigorós dels nostres principis ètics i deontològics de la nostra professió.

Foment de la iniciativa i participació

En AF Advocats fomentem la creativitat, la participació i la iniciativa de tots els seus membres sense penalitzar l'error. En la nostra cultura empresarial s'incentiva l'actuació i l'aprenentatge dels errors.

Foment de les noves tecnologies i la innovació com a constant

Sens dubte Internet s'ha convertit en una gran oportunitat per a que les grans organitzacions transformen els seus processos de negoci. En AF Advocats som conscients d'això i disposem de les últimes tecnologies per a ajudar els nostres professionals a prestar un servici cada vegada més immediat i eficaç. Innovar és la nostra elecció. Innovar és molt més que invertir en tecnologia. És transformar els nostres processos de negoci per a convertir l'organització en una reputada empresa de servicis.

Promoció de l'estudi, investigació i inversió en els nostres professionals

En un món globalitzat i interconnectat, el foment de l'estudi, la investigació i la formació continuada són la clau per a entendre els nous problemes i poder aportar solucions pràctiques als nostres clients. El nostre programa de formació interna és de caràcter multidisciplinar i constant dirigit a tots els nostres professionals.

Passió i implicació

En AF Advocats potenciem els nostres professionals per a que acomplisquen amb la seua funció amb implicació i entusiasme, sense oblidar els valors de la Firma.