" data-url="http://www.afadvocats.com/politica-de-cookies/">
Assabenta’t de les dates importants de la Renda 2018

Assabenta’t de les dates importants de la Renda 2018

Benvolgut i benvolguda lectora, com ja sabràs estem a punt de començar la Campanya de la Renda de l’exercici 2018.

En primer lloc volem informar-te que ara comença la campanya referent a l’exercici fiscal 2018, que val des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de l’any esmentat.

Així que ha arribat l’hora de declarar tot els rendiments (rendes del treball, activitats professionals, del capital mobiliari i immobiliari, així como las perdudes y guanys generats) obtinguts durant l’any anterior

Quines dates hem de tindre en compte?

  • 15 de març. Des del passat divendres 15 de març podem consultar en l’Agència Tributària totes les nostres dades fiscals.
  • 1 d’abril. A partir d’aquest dia ja es podrà concertar cita prèvia, telefònica o telemàticament, en l’Agència Tributària per a fer la declaració de manera presencial.
  • 2 d’abril. Inici de les presentacions de les liquidacions, únicament, de manera telemàtica. A partir d’aquest moment, podràs passar-te per les oficines d’AF Advocats i podrem presentar-te la declaració.
  • 14 de maig. Inici de les declaracions presencials en les oficines de l’Agència Tributària, imprescindible disposar de cita prèvia.
  • 26 de juny. Últim dia per domiciliar, en cas que hages de pagar, la declaració de la renda.
  • 1 de juliol. Últim dia per presentar en qualsevol format (presencial, telemàticament o en paper) la declaració de la renda. També, s’inicia el pagament del primer termini de la renda.
  • 5 de novembre. En cas que hages de pagar, a partir d’aquest dia es carregarà la segona part de la fracció del pagament de l’impost.

Amb totes aquestes dates ja tens el calendari bàsic per poder fer la teua declaració de la renda.

Així que sense més, a partir del dia 2 d’abril pots acudir a les nostres oficines i nosaltres et farem la declaració des de 36,95€.