" data-url="http://www.afadvocats.com/politica-de-cookies/">
Assabenta’t de les dates importants de la Renda 2019

Assabenta’t de les dates importants de la Renda 2019

Acabem de començar la Campanya de la Renda referent a l’exercici fiscal 2019, que va des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de l’any esmentat.

Així que ha arribat l’hora de declarar tots els rendiments (rendes del treball, activitats professionals, del capital mobiliari i immobiliari, així com les pèrdues y guanys generats) obtinguts durant l’any anterior.

Quines dates hem de tindre en compte?

  • 23 de març. Des del passat dilluns 23 de març podem consultar en l’Agència Tributària les nostres dades fiscals.
  • 1 d’abril. Inici de les presentacions de les liquidacions, únicament, de manera telemàtica. Pots fer-ho a través del nostre servei de renda fàcil online.
  • 13 de maig. Inici de les declaracions presencials en les oficines de l’Agència Tributària, imprescindible disposar de cita prèvia.
  • 25 de juny. Últim dia per domiciliar, en cas que hages de pagar, la declaració de la renda.
  • 30 de juny. Últim dia per presentar en qualsevol format (presencial, telemàtic o en paper) la declaració de la renda. També, s’inicia el pagament del primer termini de la renda.
  • 5 de novembre. En cas que hages de pagar, a partir d’aquest dia es carregarà la segona part de la fracció del pagament de l’impost.

Amb totes aquestes dates ja tens el calendari bàsic per poder fer la teua declaració de la renda.

No pots eixir de casa?

No et preocupes, et fem la Declaració de la Renda amb el nostre servei de Fàcil Renda, un servei nou en exclusiva per als clients d’AF Advocats. Un servei molt senzill amb el que pretenem facilitar-te molt les coses.

Així, sense més, a partir del dia 1 d’abril pots acudir a nosaltres i et farem la declaració de la renda des de 36,95€.