" data-url="http://www.afadvocats.com/politica-de-cookies/">

Campanya de la Renda 2021

En AF Advocats estem especialitzats en la gestió i tramitació de la teua declaració de la Renda

El nostre servici de Declaració de la Renda 2021 és un servici d’assessoria fiscal per realitzar la teua declaració de la renda i resoldre tots els teus dubtes fiscals. Ens encarreguem de la sol·licitud de les teues dades fiscals, verificació i confecció de la teua Declaració sense que hages de preocupar-te ni moure’t de casa.

Tràmits des de casa amb FacilRenta.com

Coneix el nostre servei online FacilRenta.com, des d’on podràs realitzar tots els tràmits sense desplaçar-te. Nosaltres ens encarreguem de presentar la teua declaració!

Entra en FacilRenta.com

Avantatges de contractar este servici

En multitud d’ocasions l’esborrany de la Declaració de la Renda que proporciona l’Agència Tributària (AEAT) no conté tota la informació correcta o manca de certa informació que impedeix que et desgraves certes despeses i acabes pagant més o percebent menors imports en la teua devolució.

És possible que desconegues moltes novetats que la Reforma Fiscal ha introduït en el nostre panorama tributari, novetats o reformes que probablement et puguen beneficiar. Comptar amb l’assessorament d’un equip d’assessors fiscals especialitzats en Renda és fonamental perquè et retornen el 100% del que et pertany i per a no pagar de més.

Garantir la teua tranquil·litat de que no estàs pagant més impostos, delegar la gestió i tramitació de la teua Declaració de la Renda a AF Advocats et permetrà oblidar-te de tota la paperassa, agilitzar tot el procés i gestionar la devolució de la teua renda en la major brevetat possible.

Com funciona el servici de la declaració de la Renda?

Remet-nos les teues dades fiscals i resta de documentació per a la confecció de la teua Declaració de la Renda.
Confeccionem la teua Declaració de la Renda aplicant totes les deduccions i desgravaments possibles segons la seua situació.
Presentem per tu la Declaració de la Renda. Gestionem tot el procés fins que es produeix la devolució o el pagament d’IRPF.

Què val la gestió?

Depenent de la complexitat de la declaració, el preu pot variar. Consulta quin és el teu cas i si tens dubtes, pregunta’ns.

Simple

39.95 €

 • Rendiments del treball per compte aliè.
 • Deduccions: Hipoteques d’habitatge habitual, lloguers, pensions compensatòries, donatius, etc.
 • Rendiments del cabdal mobiliari: interessos de comptes corrents, dividends, etc.
 • Aportacions a plans de pensions.

Mitjana

51.95 €

 • Tots els conceptes de la categoria “Simple”..
 • Rendiments d’Autònoms per mòduls.
 • Declaració de segons habitatges.
 • Rendiments per lloguer d’immobles.

Complexa

71.95 €

 • Tots els conceptes de les categories “Simple” i “Mitjana”.
 • Rendiments d’Autònoms per Estimació Directa.
 • Pèrdues i guanys patrimonials: Venda d’accions, transmissions de fons d’inversió, etc.

Conjunta

58.95 €

 • Dues declaracions de Renda Simples de matrimoni o parella.

Pagament fàcil, còmode i segur

Pensant en donar-te facilitats en tot el procés, aquest any podràs pagar amb targeta de crèdit/dèbit, així com amb mitjançant l’aplicació de mòbil de pagament instantani BIZUM.

L’aplicació BIZUM ofereix la possibilitat de realitzar pagaments en línia de forma senzilla i còmoda: només hauràs d’indicar el teu telèfon mòbil, validar l’operació i els diners seran transferits de forma segura des del teu compte bancari.

Vols saber-ne més?

Fes una ullada als articles del nostre blog sobre la Declaració de la Renda. Si tens dubtes, no t’ho penses més i posa’t en contacte amb nosaltres.