" data-url="http://www.afadvocats.com/politica-de-cookies/">
Com obtenir les dades fiscals en la Declaració de la Renda 2017 i tenir accés a la plataforma de la Declaració de la Renda 2017

Com obtenir les dades fiscals en la Declaració de la Renda 2017 i tenir accés a la plataforma de la Declaració de la Renda 2017

Enguany s’han introduït novetats com la desaparició definitiva de l’enviament en paper dels esborranys, així com l’eliminació de l’enviament de SMS. Per a la Declaració de la Renda 2017 s’ha modificat la manera d’obtenir el codi d’accés personal, i s’han eliminat els anteriors.

 

L’Agència Tributària no posa dificultats per a obtenir les dades fiscals/esborrany, però abans de gens hem de distingir si l’any anterior realitzem la Declaració de la Renda o no, per a poder accedir a ells i modificar-los. Us expliquem com obtenir les dades fiscals en senzills passos.

 

SÍ vaig realitzar Declaració de la Renda l’any passat

En aquest cas necessitarem:

DNI del contribuent

Data de caducitat del DNI del contribuent

Casella 450 de la Declaració de la Renda 2016

Una vegada tinguem aquestes dades podrem accedir a Renda WEB, descarregar les dades fiscals i modificar-los, si és el cas, en la declaració de la Renda 2017.

 

NO vaig realitzar Declaració de la Renda l’any passat

En aquest cas, per a obtenir les dades fiscals podrem optar per 2 vies:

 

1.- Amb dades personals, i necessitarem:

DNI del contribuent

Data de caducitat del DNI del contribuent

Número de compte bancària (ja operativa en 2017) a nom del contribuent.

 

2.- Acreditar-nos electrònicament (Certificat Digital) davant l’Agència Tributària per a poder descarregar-nos les dades fiscals.

 

Quins certificats seran operatius i on podrem obtenir-los? Podrem obtenir-los amb qualsevol certificat electrònic reconegut per l’Agència Tributària, que podrà ser:

 

Certificat FNMT (expedit a través de la web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre)

Certificat ACCV (aconsegueix-ho en la teua oficina PROP més propera)

DNI Electrònic (activant el teu DNI en qualsevol comissària de Policia Nacional)

Clave PIN (sol·licita-la en web de la pròpia Agència Tributària)

 

Vine a AF Advocats i t’informarem sense compromís d’on aconseguir-los. En AF Advocats estem per a ajudar-te amb la teua declaració de la renda.