" data-url="http://www.afadvocats.com/politica-de-cookies/">
No faces el “DIY (Do It Yourself)” a la teua Declaració de la Renda

No faces el “DIY (Do It Yourself)” a la teua Declaració de la Renda

Abans de començar hem de definir què és el “DIY (Do It Yourself)”. La traducció és “fes-ho tu mateixa” i s’ha posat de moda en el món de la xarxa, sobretot en els tutorials de vídeo de la plataforma YouTube.

De la mateixa manera que nosaltres mateixa no ens operaríem de l’apèndix, ni tan sols mirant un vídeo on s’explicara l’operació pas a pas, i aniríem directament al metge, en la Declaració de la Renda aconsellem que faces el mateix, deixar-la en mans d’una persona especialitzada, d’aquesta manera podries evitar-te molts mals de cap.

Molta gent pensa i creu que la Declaració de la Renda és una cosa fàcil i senzilla, però res més lluny de la realitat, la pròpia Declaració de la Reda és l’impost més important per a una persona física, ja que és el que més li interessa a la Hisenda Pública recaptar.

L’Agència Tributària té multitud de dades nostres, sense nosaltres ser plenament conscients d’això i clar, una errada o una mala declaració ens pot ocasionar molts problemes. També pot donar-se el cas que les dades que tinga no siguen correctes, i siguem nosaltres mateixa els qui tinguem que rectificar a la pròpia Agència Tributària.

A més, si feu vosaltres mateixa la Declaració de la Renda us arrisqueu a perdre les deduccions estatals i autonòmiques , en cas de tindre dret, i això pot significar perdre molts euros de la vostra pròpia butxaca.

Per tant, si no vols sorpreses en la teua Declaració de la Renda, vine a AF Advocats i te la farem amb totes les garanties per què et tornen tot allò que et corresponga.